Profil

HG Tømrer- og Snedkerforretning startede tilbage i 1979.Dengang bestod firmaet af de 2 tømrere og indehavere Svend Holm & Peter Gormsen samt Svend Holms hustru, Mona Holm, der var ansat som bogholder.

Firmaet udviklede sig hurtigt, og i løbet af årene er stablen af medarbejdere blevet udvidet til 8 medarbejdere foruden den daglige leder.

Udover almindelig tømrer- og snedkerarbejde har firmaet udviklet et speciale indenfor bindingsværk og har bl.a. været med til at renovere en del slotte og herregårde i hele Danmark.

Peter Gormsen er siden trådt ud af firmaet for at starte sin egen virksomhed med produktion af vinduer og døre samt trapper i Hellevad.

I september 2007 besluttede Svend Holm sig for at sælge sin virksomhed gennem 28 år til firmaet Alterna Huse og samtidig blev Torben Hermansen ansat som daglig leder af HG Tømrer- og Snedkerforretning A/S.

I 2013 købte Torben Hermansen HG Tømrer- og Snedkerforretning A/S og vil videreføre firmaet efter de samme principper og i samme ånd som tidligere

Vil du ringes op?

Kontakt os

HG Tømrer- og Snedkerforretning A/S

  • th@hgbyg.dk
  • +45 74 66 10 89
  • Hærvejen 50
    6230 Rødekro
  • CVR: 30815947

Hos HG Tømrer- og Snedkerforretning

Målsætningen for HG Tømrer- og Snedkerforretning er at fremstå som dit kvalitetsbevidste tømrerfirma. Vi udfører alle typer opgaver indenfor; tømrer- og snedkerarbejde, nybyggeri, tilbygninger, renoveringer, mv.

Vi sørger ALTID for at overholde aftale, og har stort fokus på at kunden får det som er aftalt. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser!

Læs mere om HG Tømrer- og Snedkerforretning

Vi støtter